A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Новини

Дата: від до Скинути

Відбулася робоча нарада.

Відбулася робоча нарада.

  03 травня сільський голова провів робочу нараду за участі секретаря сільської ради, начальника фінансового управління, директора КУ "Центр культури та дозвілля", інспектора відділу земельних ресурсів, житлово-комунального господарства, комунальної власності, архітектури, будівництва та благоустрою щодо надання пропозицій й можливості прийняття участі в обласному конкурсі "БЕЗПЕЧНІ СТІЙКІ ГРОМАДИ". Обговорено актуальні питання для опрацювання  та підготовки проєктів.

11:04 03.05.2024

Відбулася робоча нарада.

Відбулася робоча нарада.

 01 травня сільський голова Костянтин Ременюк провів робочу нараду за участі начальника відділу освіти, культури, молоді, спорту, туризму Ольги Сліденко, директора КЗ «Новоободівський ліцей» Миколи Роздорожного, директора КЗ «Ободівський ліцей» Анатолія Катренка. Під час наради було розглянуто питання підготовки й подання проєктів для участі у конкурсі Вінницької обласної ради «Безпечні стійкі громади», питання фінансового забезпечення діяльності закладів.  

14:38 01.05.2024

Безоплатна правнича допомога.

Безоплатна правнича допомога.

 В Україні можна отримати юридичні послуги безоплатно. Їх надає, зокрема, система безоплатної правничої допомоги (БПД). Система БПД має мережу точок доступу до правничої допомоги по всій Україні та надає правові консультації телефоном та онлайн.

14:05 01.05.2024

Академія праці, соціальних відносин і туризму оголошує прийом на навчання.

Академія праці, соціальних відносин і туризму оголошує прийом на навчання.

 Академія праці, соціальних відносин і туризму (м. Київ) у 2024 навчальному році оголошує прийом на навчання з підготовки фахівців за кошти фізичних та/або юридичних осіб за наступними освітніми рівнями:

13:58 01.05.2024

Висаджено квіти в рамках акції "Троянда особливого призначення".

Висаджено квіти в рамках акції "Троянда особливого призначення".

 29 квітня працівниками культури Ободівської громади за допомогою КП "Ободівка Комун Сервіс" було висаджено квіти, отримані в рамках акції "Троянда особливого призначення", яку реалізує Фонд громади "Подільська громада" за підтримки компанії "Декоплант", яка не вперше надає саджанці троянд на безоплатній основі. Троянди було висаджено на Алеї Слави загиблих Героїв за незалежність України в с. Ободівка. Частину саджанців надали до Свято Успенського храму для висадження біля пам'ятної дошки.

09:01 30.04.2024

Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

  29 квітня відбулося  засідання  комісії  з  питань техногенно-екологічної  безпеки та надзвичайних ситуацій  сільської ради.  На порядок денний було винесено питання  щодо:

14:11 29.04.2024

Увага! Заборонено відвідування лісів!

Увага! Заборонено відвідування лісів!

 З метою запобігання реальній загрозі виникнення пожеж у лісах та мінімізації їх наслідків, відповідно до Указу Президента України від 24 лютого 2022 року № 64 "Про введення воєнного стану в Україні", пункту 8 статті 31 статті 88 Лісового кодексу України, Правил пожежної безпеки в лісах України, затверджених від 27 грудня 2004 року, наказу начальника обласної військової адміністрації від 28 березня 2022 року № 210 «Про встановлення заборони на відвідування лісів населенням» нагадуємо про ЗАБОРОНУ відвідування лісів та додержання вимог законодавства у сфері пожежної безпеки.

14:00 29.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних