A A A K K K
для людей із порушенням зору
Ободівська сільська територіальна громада
Гайсинський район Вінницька область

Новини

Дата: від до Скинути

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БЕЗПЕКИ ТА ЗДОРОВ’Я НА РОБОТІ 2024

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ БЕЗПЕКИ ТА ЗДОРОВ’Я НА РОБОТІ 2024

 Щороку 28 квітня за ініціативою Міжнародної організації праці країни світу відзначають Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі, вибираючи актуальну тему, пов’язану з безпекою та здоров’ям працівників на роботі.

15:26 24.04.2024

228 окремий батальйон логістики: місія забезпечити.

228 окремий батальйон логістики: місія забезпечити.

 У ЗСУ існують спеціалізовані підрозділи, завданням яких є стратегічне забезпечення бойових бригад. Саме таким є 228 окремий батальйон логістики. Які виклики стоять перед ним, які в нього існують потреби? Чи можна долучитися до підрозділу та служити за своїм фахом? Розкажемо в сьогоднішній публікації!

11:13 24.04.2024

Проведено робочу нараду зі старостами старостинських округів.

Проведено робочу нараду зі старостами старостинських округів.

 23 квітня сільський голова Костянтин Ременюк провів робочу нараду зі  старостами старостинських округів, за участі секретаря сільської ради, начальника відділу соціального захисту, соціального забезпечення та охорони здоров’я, в.о. начальника відділу земельних ресурсів, житлово-комунального господарства, комунальної власності, архітектури, будівництва та благоустрою, директора КП «Ободівка Комун Сервіс».  У ході наради було обговорено питання надання адміністративних послуг із використанням програмного комплексу "Інтегрована інформаційна система "Соціальна громада" жителям населених пунктів, проведення заходів благоустрою у старостинських округах Ободівської громади. За  підсумками  наради дано відповідні доручення.

10:56 23.04.2024

ДСНС Вінниччини попереджає.

ДСНС Вінниччини попереджає.

   Незабаром православні християни відзначать одне з головних свят — Світле  Христове Воскресіння (Великдень). За традицією, у цей день проходять урочисті релігійні заходи, в яких бере участь велика кількість людей.

10:30 23.04.2024

Проведено робочу нараду.

Проведено робочу нараду.

 22 квітня сільський голова Костянтин Ременюк провів робочу нараду за участі в.о. начальника та головного спеціаліста відділу земельних ресурсів, житлово-комунального господарства, комунальної власності, архітектури, будівництва та благоустрою, директора КП «Ободівка Комун Сервіс» з питань благоустрою, санітарної очистки територій населених пунктів, вирішення нагальних питань у сфері надання комунальних послуг. За підсумками наради дано відповідні доручення.

10:02 22.04.2024

І лiтнi всеукраїнські спортивні iгри серед команд територiальних громад України

І лiтнi всеукраїнські спортивні iгри серед команд територiальних громад України

І лiтнi всеукраїнські спортивнi irpи серед команд територiальних громад України (Далі – Ігри) проводяться з метою залучення жителiв громад до здорового способу життя змiцнення їх здоров'я, спонукання до систематичних занять фiзичною культурою i спортом та утвердження української нацiональної та громадянської iдентичностi населення України.

16:25 19.04.2024

Відбулася апаратна нарада.

Відбулася апаратна нарада.

 19 квітня сільський голова провів апаратну нараду за участі керівників виконавчих органів, секретаря сільської ради, начальника відділу організаційної, кадрової роботи, юридичного забезпечення, інформаційної діяльності та документообігу апарату сільської ради, головного спеціаліста з питань мобілізаційної роботи та цивільного захисту.

14:28 19.04.2024

До уваги бджолярів!

До уваги бджолярів!

 Приватне акціонерне товариство ПрАТ  ПК "Поділля" повідомляє про планове застосування засобів захисту рослин в період з 20.04. по 25.04.2024 р. з 18.00 год по 10.00 год. Спосіб застосування ЗЗР - наземне обприскування. Термін ізоляції бджолиних сімей - 96-120 годин.

11:36 19.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних